R-series

De SUPER73 R-series is de belichaming van avontuur op twee wielen. Als onderdeel van het befaamde SUPER73-merk is de R-series ontworpen voor de durfals en liefhebbers van off-road plezier. Deze reeks elektrische fietsen combineert kracht, robuustheid en innovatief design om avontuurlijke rijders een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

De R-series van SUPER73 is uitgerust met krachtige motoren en duurzame constructie, waardoor je moeiteloos over ruw terrein kunt rijden en obstakels kunt overwinnen. Of het nu gaat om modderige paden, zandduinen of rotsachtige ondergronden, de R-series staat klaar om de uitdaging aan te gaan. Met zijn stoere uitstraling en geavanceerde technologie is deze serie niet alleen geschikt voor avontuurlijke ritten in de natuur, maar ook voor degenen die graag de stedelijke wildernis willen verkennen.

Of je nu een ervaren off-road fietser bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe avonturen, de SUPER73 R-series biedt de kracht en prestaties om je grenzen te verleggen en een glimlach op je gezicht te toveren terwijl je de wereld verkent op een elektrische fiets die klaar is voor het avontuur.

Super73-R Adventure series

Super73-Rx Mojave

Super73-R Brooklyn