Sloten & Alarmen

Bij DAS Bikes vind je een selectie van hoogwaardige ABUS-sloten die ontworpen zijn met het oog op duurzaamheid en maximale bescherming. Ons assortiment is samengesteld met de gedachte om fietsers de meest effectieve beveiligingsopties te bieden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van elke rit.

Naast de sloten bieden wij ook slimme oplossingen zoals ABUS-alarmboxen die naadloos geïntegreerd kunnen worden in jouw fatbike. Deze geavanceerde alarmboxen zorgen voor een extra laag beveiliging, waardoor eventuele potentiële dieven worden afgeschrikt en je fiets nog beter beschermd is.

Beveilig jouw fatbike met de betrouwbare producten van ABUS, verkrijgbaar bij DAS Bikes. Wij staan klaar om je te voorzien van advies en hoogwaardige beveiligingsoplossingen, zodat jij met volle teugen kunt genieten van elke fietsrit. Bezoek onze winkel en ontdek hoe we samen met Abus jouw fietservaring naar een hoger beveiligingsniveau tillen.

Verschillende abus sloten & alarmen

Bij DAS Bikes begrijpen we dat de beveiligingsbehoeften van fietsers divers zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment sloten aan, zodat iedereen het perfecte slot kan vinden dat aansluit bij zijn of haar specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar flexibiliteit, extra stevigheid, of een combinatie van beide, wij hebben de oplossing voor jou. Ons assortiment omvat vouwsloten, beugelsloten, alarmboxen en kettingsloten, waardoor je de keuze hebt uit verschillende typen sloten die passen bij jouw unieke situatie. Of je nu de voorkeur geeft aan de handige draagbaarheid van een vouwslot, de robuustheid van een beugelslot, de extra beveiliging van een alarmbox of de veelzijdigheid van een kettingslot, wij hebben het allemaal.

Heb je specifieke behoeften zoals een muur- of vloerbeugel? Geen probleem! Bij DAS Bikes bieden we ook de mogelijkheid om speciale bestellingen te plaatsen, zodat je het perfecte beveiligingsaccessoire voor jouw situatie kunt verkrijgen. Kom langs in onze winkel en ontdek het brede scala aan sloten en beveiligingsoplossingen die wij te bieden hebben. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit, en wij staan klaar om je te helpen het ideale slot te vinden dat past bij jouw fatbike en jouw behoeften.