Elektrische Bedrijfsfietsen in huisstijl

Bij DAS Bikes begrijpen we als geen ander dat jouw bedrijf uniek is en een eigen stijl verdient. Daarom bieden wij de perfecte oplossing: bedrijfsfietsen in jouw eigen huisstijl! Met onze elektrische fatbikes kun je niet alleen jouw branding vergroten, maar ook een krachtig marketingmiddel inzetten dat opvalt, waar je ook gaat.

Onze DAS Bikes kunnen worden gespoten in elke gewenste kleur, zodat ze perfect passen bij de kleuren van jouw bedrijf. Of het nu gaat om de vrolijke tinten van een creatief bureau of de serieuze elegantie van een advocatenkantoor, wij hebben het allemaal!

We gaan nog een stapje verder! Naast de kleuren kun je jouw bedrijfsfietsen voorzien van het bedrijfslogo. Zo worden jouw medewerkers niet alleen mobiele ambassadeurs van jouw merk, maar ze stralen ook professionaliteit en uniformiteit uit.

Voor hotels is het aanbieden van bedrijfsfietsen aan gasten een slimme zet. Het verhoogt de gastvrijheidsfactor en biedt gasten een milieuvriendelijke manier om de omgeving te verkennen. En het beste is dat ze jouw hotellogo op de fietsen zien terwijl ze door de stad cruisen.

Hotel Paradis X DASBikes

Bedrijven kunnen hun medewerkers voorzien van onze gepersonaliseerde bedrijfsfietsen. Dit bevordert niet alleen een gezondere levensstijl, maar creëert ook een sterkere band tussen medewerkers en het bedrijf. Ze zullen trots zijn om op hun bedrijfsfiets te rijden en het bedrijf te vertegenwoordigen.

Voor restaurants die bezorgdiensten aanbieden, zijn onze fietsen perfect om gerechten snel en efficiënt bij klanten te bezorgen. Een aangepaste fiets met jouw restaurantlogo zorgt ervoor dat je opvalt en laat zien dat je aandacht besteedt aan detail en klantenservice.

DAS Bikes biedt een unieke kans om jouw bedrijf op te laten vallen, te groeien en je merk kracht bij te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om met stijl en snelheid de weg naar succes te bewandelen!

Bent u op zoek naar een unieke DAS Bikes, helemaal afgestemd op uw eigen huisstijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij DAS Bikes begrijpen we dat uw fiets niet alleen een vervoermiddel is, maar ook een verlengstuk van uw persoonlijkheid en stijl. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw DAS Bike volledig te personaliseren.

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.