Accessoires voor jouw fatbike

Accessoires voor fatbikes zijn essentieel om het meeste uit je off-road avonturen te halen, en merken zoals Phatfour en Super73 hebben zich gevestigd als toonaangevende spelers in de wereld van fatbike-accessoires. Of je nu op zoek bent naar extra grip, comfort, veiligheid of gewoon wat extra stijl, deze merken bieden een scala aan hoogwaardige opties om je fatbike te upgraden en aan te passen aan je specifieke behoeften.

Van krachtige verlichtingssystemen tot robuuste bagagedragers en comfortabele zadels, ontdek de wereld van fatbike-accessoires en verrijk je rijervaring met de innovatieve producten van Phatfour en Super73.

Fatbike Accessoires kopen

Wanneer je fatbike nog niet voldoet aan de specificaties kun je uiteraard altijd extra accessoires aanschaffen om je fatbike zo goed mogelijk aan te sluiten aan je wensen. Denk aan een kinderzitje, hoge mand of juist voetsteunen voor het comfort van je mede rijder, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het bestellen van banden is uiteraard mogelijk, niks vervelender dan een lekke band! Wij kunnen uiteraard dan meteen je band verwisselen. Voor vragen over accessoires, levertijden of voorraad. Neem gerust contact met ons op.

Al onze accessoires zijn online uitsluitend te bestellen in combinatie met een fatbike of elektrische fiets. Losse verkoop van accessoires geschiedt alleen in onze showroom in Zaandam. In dat geval vragen wij je altijd eerst contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken of de gewenste accessoires op voorraad zijn.