Fatbike Beveiliging

Bij DAS Bikes geloven wij dat jouw fatbike niet alleen een vervoermiddel is, maar een investering waar je op kunt vertrouwen. Bij ons staat de veiligheid van jouw fatbike voorop. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige fatbikes, maar ook de juiste beveiligingsoplossingen om gemoedsrust te garanderen.

Bij DAS Bikes begrijpen we dat een fatbike niet zomaar een fiets is. Het is een statement van avontuur en stijl. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van niet alleen krachtige fietsen, maar ook aanvullende beveiligingsmaatregelen om jouw investering te beschermen.

Sloten & tracker op jouw fatbike

Wij zijn trots om sterke sloten van ABUS aan te bieden, die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste beveiligingseisen. Daarnaast introduceren we met trots de TRACEFY tracker, een geavanceerd traceersysteem dat je de mogelijkheid biedt om altijd de locatie van jouw fatbike te volgen. Met deze gecombineerde beveiligingsmaatregelen ben je verzekerd van een krachtige bescherming tegen ongewenste diefstal.

Bij DAS Bikes gaan we verder dan alleen het verkopen van fietsen; we bieden een complete ervaring die draait om kwaliteit, stijl en bovenal, jouw gemoedsrust. Fiets met vertrouwen, fiets met DAS Bikes.

Sloten & alarmen voor je fatbike

ABUS biedt een uitgebreid assortiment sloten dat perfect is afgestemd op de specifieke beveiligingsbehoeften van fatbike-eigenaren. Of je nu op zoek bent naar maximale beveiliging tegen fietsdieven of een handig en draagbaar slot, ABUS heeft de oplossing.

Een opvallende toevoeging aan het assortiment is de nieuwe collectie beugelsloten die specifiek zijn ontworpen om te weerstaan aan het extreme geweld van fietsdieven. Deze sloten combineren robuuste materialen en geavanceerde technologie om een ongeëvenaarde bescherming te bieden. Met ABUS beugelsloten ben je verzekerd van een betrouwbare barrière tegen diefstal, waardoor je met een gerust hart je fatbike kunt achterlaten.

De sterkste sloten voor jouw fatbike

In onze showroom kun je de collectie van ABUS-sloten en alarmsystemen ontdekken. Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van passend advies, zodat je de juiste keuze kunt maken voor het beveiligen van jouw fatbike. Of je nu kiest voor een stevig kettingslot, een compact vouwslot of een innovatief beugelslot, ABUS staat garant voor hoogwaardige beveiliging.

Wacht niet tot het te laat is – kom langs in onze showroom en investeer in de bescherming van je fatbike. ABUS-sloten bieden niet alleen gemoedsrust, maar ook de zekerheid dat je fiets veilig is, waar je hem ook parkeert.

GPS+tracker & opsporingsdienst

Tracefy’s GPS-tracker met opsporingsdienst is een betrouwbare en effectieve manier om je kostbare bezit, zoals je fatbike, te beveiligen. Met een indrukwekkend track record van 90%, heeft Tracefy bewezen haar klanten in de meeste gevallen weer te herenigen met hun geliefde fatbike.

In een wereld waarin de dreiging van diefstal altijd aanwezig is, biedt de GPS-tracker van Tracefy gemoedsrust en zekerheid. Het geavanceerde volgsysteem stelt gebruikers in staat om real-time de locatie van hun fatbike te volgen en, in het geval van verlies of diefstal, snel actie te ondernemen.

90% recovery rate met de Tracefy GPS-tracker

Het succes van Tracefy’s opsporingsdienst ligt in de combinatie van geavanceerde technologie en bewezen resultaten. Klanten kunnen vertrouwen op de nauwkeurigheid van het systeem, wat de kans op het terugvinden van hun fatbike aanzienlijk vergroot.

Het installeren van een GPS-tracker is niet alleen een slimme keuze, maar het wordt ook essentieel in het beschermen van waardevolle bezittingen zoals een fatbike. Tracefy stelt haar klanten in staat om proactief te handelen, waardoor ze snel kunnen reageren in geval van een noodsituatie en de kans vergroten om hun dierbare bezit veilig terug te krijgen. Kortom, Tracefy biedt niet alleen een technologisch hoogstaande oplossing, maar ook gemoedsrust voor degenen die waarde hechten aan de beveiliging van hun fatbike.