Elektrische Fatbike kopen

Wil je een elektrische fatbike kopen? Een fatbike kopen bij DAS Bikes kan gemakkelijk en snel online, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom in Zaandam met de mooiste elektrische fietsen / e-bikes en fatbikes (en auto’s van Das Automotive)! DAS Bikes is dealer van diverse populaire elektrische fatbike merken; denk aan Phatfour, SUPER73 en onze eigen DAS Bikes.

Onze fatbike merken

Wij verkopen de volgende elektrische fatbike merken. Selecteer jouw gewenste fatbike merk om het volledige aanbod van dat merk te zien.

Advies over welke fatbike je het beste kan kopen

Zie je door de bomen het bos niet meer met alle verschillende fatbike merken en modellen die er te koop zijn? En ben je op zoek naar advies voor het kopen van de perfecte fatbike die past bij jou? Kom dan langs in onze showroom in Zaandam, waar we een scala aan elektrische fietsen/e-bikes en fatbikes te koop hebben staan. Onze verkopers staan klaar om je te begeleiden bij het maken van een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw behoeften.

Kom gerust langs en laat onze specialisten je informeren over de verschillen tussen de diverse fatbikes. Samen lopen wij langs de verschillende merken en modellen, zo kan jij gemakkelijk de juiste keuze maken bij het kopen van jouw fatbike. Uiteraard kunnen wij de ideale fatbike voor je bestellen (indien nodig) of direct klaarmaken.

Geen tijd om onze showroom te bezoeken, maar heb je wel vragen over een nieuwe fatbike? Je kunt ook eenvoudig je vragen stellen via e-mail of telefoon. We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:30 uur.

alle elektrische fatbikes die wij verkopen

Weet je nog niet welk merk fatbike je wilt kopen? Hieronder vind je ons complete aanbod van fatbikes, van alle merken. Ben je op zoek naar de ultieme avontuurlijke rit met een vleugje elektrische kracht? Bij DAS Bikes hebben we een onweerstaanbare verzameling van elektrische fatbikes die je stoutste fietsdromen overtreffen. Met de nieuwste modellen van vermaarde merken zoals Phatfour, SUPER73, ESMASTER en onze eigen trots, DAS Bikes, bieden we een ongeëvenaarde verscheidenheid die past bij elke rijstijl en voorkeur. Van robuuste terreinveroveraars tot stijlvolle metgezellen voor stedelijke avonturen, ons assortiment belooft een perfecte match te bieden voor jouw ultieme rijervaring. Kom en ontdek een wereld van grenzeloze mogelijkheden, want bij DAS Bikes draait het allemaal om het omarmen van de adrenaline van de buitenlucht terwijl je op elegante wijze je bestemming bereikt. Wacht niet langer, laat je verrassen door ons volledige aanbod en vind de elektrische fatbike die precies past bij jouw wensen.