Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Dit is het Terugbetaal- en Retourneringsbeleid van DasBikes.nl, een merknaam van Das Automotive Services B.V., gevestigd op Rechte Tocht 4, Zaandam, Nederland. Dit beleid is van toepassing op alle aankopen van elektrische fietsen via onze website.

Voorwaarden voor retouren

1.1 Retouren worden alleen geaccepteerd binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het product.

1.2 Het product moet ongebruikt zijn en in de originele staat verkeren, inclusief alle accessoires, handleidingen en verpakkingen.

1.3 Indien er maatwerk aan het product is verricht, zoals spuiten of andere aanpassingen, komt het product niet in aanmerking voor retournering.

1.4 Beschadigde producten komen niet in aanmerking voor retournering en worden niet terugbetaald. Klanten zijn verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen tijdens het retourneren.

1.5 Retourzendingen zijn voor rekening van de klant. DasBikes.nl is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten in verband met retourzendingen.

Het retourproces

2.1 Als u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@dasbikes.nl om een retourverzoek in te dienen. We zullen u voorzien van verdere instructies over het retourproces.

2.2 Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij bepalen of het voldoet aan onze retourvoorwaarden. Indien het product voldoet, wordt de retourverwerking in gang gezet.

Terugbetalingen

3.1 Zodra het geretourneerde product is goedgekeurd, zullen wij de terugbetaling verwerken. Het bedrag zal worden teruggestort op de originele betaalmethode, minus eventuele verzendkosten of kosten voor beschadigde producten.

3.2 Houd er rekening mee dat het een paar dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van uw betaalmethode en financiële instelling.

Contactinformatie

Voor vragen of hulp met betrekking tot retouren en retourzendingen kunt u contact met ons opnemen via:

DasBikes.nl
Rechte Tocht 4
1507 BZ Zaandam
info@dasbikes.nl
+31 (0)88 088 3777

Dit Terugbetaal- en Retourneringsbeleid is opgesteld om de belangen van onze klanten te beschermen en ervoor te zorgen dat het retourproces soepel verloopt. Wijzigingen in dit beleid kunnen worden aangebracht zonder voorafgaande kennisgeving. Het is raadzaam om dit beleid regelmatig te controleren voor eventuele updates.

Laatste herziening: 1 november 2023