RX Mojave

Duik in de wereld van de SUPER73-RX Mojave, een eerbetoon aan de onverbiddelijke hitte van de Mojave-woestijn, een van de droogste en heetste gebieden in Amerika met temperaturen die kunnen oplopen tot maar liefst 50 °C. Deze krachtige elektrische fatbike straalt niet alleen kracht uit, maar belichaamt ook de ontembare geest van de woestijn, waar standvastigheid en prestaties van het grootste belang zijn. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie is de SUPER73-RX Mojave momenteel een van de meest opvallende en gewilde elektrische fatbikes die de markt te bieden heeft, waardoor avonturiers van alle niveaus zich kunnen onderdompelen in een onvergetelijke rijervaring vol opwinding en sensatie.

Specificaties SUPER73-Rx Mojave

Actieradius SUPER73-RX Mojave

Met een aanzienlijke reikwijdte is de SUPER73-RX Mojave elektrische fatbike voorzien van een krachtige batterij die je, afhankelijk van je rit, tussen de 64 en 120 kilometer kan brengen. Geniet van lange tochten en verken uitgestrekte gebieden zonder enige bezorgdheid over de afstand, dankzij de betrouwbare en duurzame batterij van de SUPER73-RX Mojave.

Rijmodus SUPER73-RX Mojave

De SUPER73-RX Mojave biedt een uitgebreide ervaring met zijn 4 rijmodi en snelheden, waardoor rijders de vrijheid hebben om hun rijstijl aan te passen aan verschillende terreinen en omstandigheden. Met een perfecte combinatie van kracht en veelzijdigheid, zorgt deze elektrische fatbike voor een meeslepende en opwindende rijervaring, ongeacht de voorkeur van de berijder.

SUPER73-RX Mojave perfecte design

De RX-Mojave gaat een stap verder als het gaat om design. Ga stijlvol op avontuur met een gestroomlijnde speedster-laag profielzadel en elegante, laaghangende Blain-stuurhendels van hoogwaardig chromoly staal. De SUPER73-RX Mojave is uitgerust met verstelbare volledige vering, compleet met een luchtondersteunde, omgekeerde spiraalveervork, een achterste piggyback Coilover mono-schokdemper en instelbare preload-, compressie- en terugslaginstellingen, wat zorgt voor een soepele en aanpasbare rijervaring, zelfs op ruige terreinen..

SUPER73-RX Mojave fatbike kopen

Ontdek de sensatie van de SUPER73-RX Mojave fatbike bij DAS Bikes, dé elektrische fatbike dealer in Zaandam. Met deskundig advies en een passie voor hoogwaardige rijervaringen, biedt DAS Bikes de ultieme plek om jouw avontuur met de RX-Mojave te beginnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor al je vragen en meer informatie over de SUPER73-RX Mojave.

DE SUPER73-RX Mojave elke detail vastgelegd

Ben je nieuwsgierig naar de opwindende wereld van de SUPER73-RX Mojave? Duik in de sensatie van deze krachtige elektrische fatbike en ontdek een geheel nieuwe dimensie van avontuurlijk rijplezier.