R Adventure Series

Maak kennis met de SUPER73-R Adventure Series, het vlaggenschipmodel dat alles biedt wat je maar kunt wensen binnen de familie van SUPER73. Volledige vering, verbeterde gewichtsverdeling en meer bewegingsruimte op het zadel komen allemaal samen om dit de beste rit te maken die we te bieden hebben. Dit is niet zomaar een elektrische fatbike; het is de elektrische fatbike van deze eeuw waarmee je ongetwijfeld indruk zult maken op vrienden en familie.

Specificaties Super73-R Adventure Series

Actieradius SUPER73-R Adventure Series

Met dezelfde batterijcapaciteit als de SUPER73-S2, biedt de SUPER73-S Adventure Series elektrische fatbike een indrukwekkende actieradius, waardoor je tussen de 64 en 120 kilometer kunt rijden, afhankelijk van je gebruik. Ervaar moeiteloos langere ritten en verken uitgestrekte gebieden zonder je druk te maken over het bereik, dankzij de betrouwbare en duurzame batterij van de SUPER73-S Adventure Series.

Rijmodus SUPER73-S Adventure series

Met zijn veelzijdige selectie van 4 snelheden en 4 rij modi, combineert de SUPER73-S2 elektrische fatbike prestatie met comfort. Dankzij de soepele vering en het dikke zadel geniet je van ultiem rijcomfort, waardoor je moeiteloos de stad kunt verkennen en lange ritten kunt maken met stijl en gemak.

Optimale rijervaring met De SUPER73-R Adventure Series zadel

In het hart van de SUPER73-R Adventure Series ligt het moto-geïnspireerde zadel, zorgvuldig ontworpen om een comfortabele en perfecte rijpositie mogelijk te maken. Dankzij de ruimte die dit verlengde zadel biedt, geniet je van ultiem comfort, zelfs tijdens de langste ritten, ongeacht het terrein of de omstandigheden. Met de nadruk op ergonomie en comfort, is de SUPER73-R Adventure Series ontworpen om elke rit een moeiteloze en plezierige ervaring te maken.

Volledige vering in jouw SUPER73-R Adventure Series

Ontworpen met de avontuurlijke rijder in gedachten, biedt de SUPER73-R Adventure Series een geavanceerde volledige vering die garant staat voor een ongeëvenaarde rijervaring, ongeacht de omgeving. De lucht-ondersteunde, omgekeerde spiraalveervork zorgt voor een soepele en responsieve demping, terwijl de achterste piggyback Coilover mono-schokdemper de schokken op ruig terrein effectief absorbeert. Of je nu op bospaden rijdt, over rotsachtige hellingen navigeert of stedelijke straten verkent, de SUPER73-R Adventure Series biedt een indrukwekkende balans tussen stabiliteit en wendbaarheid, waardoor elke rit een opwindend avontuur wordt dat je niet snel zult vergeten.

Super73-R Adventure series fatbike kopen

Maak je klaar om de wereld te verkennen met de SUPER73-R Adventure Series elektrische fatbike, verkrijgbaar bij DAS Bikes, dé geautoriseerde SUPER73-dealer in Zaandam. Met een ruim assortiment en deskundige begeleiding, biedt DAS Bikes de ideale bestemming om jouw rijavontuur te starten met de SUPER73-R Adventure Series.

Super73-R Adventure series elke detail vastgelegd

Verken nu alle fijne details van het vlaggenschipmodel van de SUPER73-R Adventure Series, zorgvuldig vastgelegd voor jouw kijkplezier. Ontdek de ongeëvenaarde kenmerken en het baanbrekende ontwerp van deze uitzonderlijke elektrische fatbike, die garant staat voor een onvergetelijke en opwindende rijervaring.