R Brooklyn

Maak kennis met de SUPER73-R Brooklyn, een opvallende toevoeging aan de R-serie van SUPER73. Wat de R-serie uniek maakt, is de aanwezigheid van volledige voor- en achtervering, waardoor deze elektrische fatbikes een soepele en comfortabele rijervaring bieden, zelfs op de meest uitdagende terreinen.

SPecificaties R Brooklyn

Actieradius SUPER73-R Brooklyn

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de SUPER73-R Brooklyn, die indruk maakt met een opmerkelijke actieradius van 64 tot 120 km, afhankelijk van de aard van je rit. Met zijn krachtige 250W EPAC-motor en geavanceerde volledige voor- en achtervering biedt deze elektrische fatbike de perfecte combinatie van kracht en soepelheid, waardoor je moeiteloos zowel verharde wegen als ruige terreinen kunt verkennen. Of je nu kiest voor een ontspannen stadsrit of een avontuurlijke off-road verkenning, de SUPER73-R Brooklyn staat garant voor een ongeëvenaarde rijervaring die je keer op keer zal verrassen.

Rijmodus SUPER73-R Brooklyn

Met een scala aan 4 verschillende rijmodi en snelheden biedt de SUPER73-R Brooklyn een aanpasbare rijervaring die perfect aansluit bij jouw behoeften. Dankzij het royale accupakket en de SuperSucker-banden van Maxxis geniet je van een optimaal straatgevoel, terwijl je moeiteloos door diverse omgevingen manoeuvreert. De SUPER73-R Brooklyn is een perfecte elektrische fatbike die niet alleen alles heeft wat je wilt, maar ook alles biedt wat je nodig hebt voor de ultieme rijervaring.

Volledige voor- en achtervering op de SUPER73-R Brooklyn

Ervaar het ultieme rijcomfort met de full suspension van de SUPER73-R Brooklyn, die zowel voor- als achtervering biedt. Dankzij deze geavanceerde veringstechnologie geniet je van een soepele en stabiele rit, ongeacht het terrein. Of je nu over hobbelige paden in de stad rijdt of avontuurlijke off-road routes verkent, de full suspension van de SUPER73-R Brooklyn zorgt voor een moeiteloze en plezierige rijervaring, waarbij geen enkel terrein onbegaanbaar is.

Dikke banden onder jouw SUPER73-R Brooklyn

De R Brooklyn is uitgerust met de geheel nieuwe SuperSucker-banden van Maxxis, die zijn geoptimaliseerd met een microprofiel voor een uitstekende grip op de straat. Deze banden bieden niet alleen superieure prestaties op verharde wegen, maar tonen ook veelzijdigheid bij het trotseren van verschillende terreinen, waardoor je met vertrouwen en gemak kunt rijden, ongeacht de omstandigheden. Of het nu gaat om stadsritten of off-road avonturen, de SuperSucker-banden van Maxxis bieden de perfecte combinatie van grip, duurzaamheid en wendbaarheid, waardoor elke rit met de R Brooklyn een onvergetelijke ervaring wordt.

SUPER73-R Brooklyn fatbike Kopen


Ontdek de opwinding van de SUPER73-R Brooklyn bij DAS Bikes, de ultieme bestemming voor de aanschaf van jouw eigen SUPER73-R Brooklyn. Met een uitgebreid assortiment en deskundige begeleiding, is DAS Bikes de ideale plek om jouw avontuur met de SUPER73-R Brooklyn te beginnen. Bezoek vandaag nog DAS Bikes en zet de eerste stap naar jouw ultieme rijervaring met de SUPER73-R Brooklyn.

SUPER73-R Brooklyn in Detail

Bekijk hier de SUPER73-R Brooklyn in detail.