Z Adventure Series

De gebruiker kan de opwinding van avontuur ontdekken met de SUPER73-Z Adventure serie. De opwindende dirt fatbike neemt de rijder mee naar onbekende terreinen. Het verlaat de gebruikelijke verharde wegen en omarmt uitdagende nieuwe paden met robuuste banden, verbeterde vering, krachtige verlichting en gedurfde kleurencombinaties. De rijder kan de sensatie ervaren van het onbetreden pad terwijl ze met stijl nieuwe avonturen tegemoet rijden dankzij de SUPER73-Z Adventure serie.

Actieradius SUPER73-Z Adventure Series

Met een indrukwekkende actieradius en batterijbereik van 40-80 kilometer, afhankelijk van de rijstijl, belooft de SUPER73-Z Adventure een ongeëvenaarde rijervaring. Deze veelzijdige elektrische fatbike is ontworpen om te worden bereden op diverse terreinen, waardoor het de ultieme metgezel is voor avontuurlijke rijders die niet bang zijn voor een uitdaging.

Rijmodus SUPER73-Z Adventure Series

Met zijn veelzijdige selectie van 4 rijmodi en 4 snelheden biedt de SUPER73-Z Adventure serie alles wat nodig is om de avontuurlijke geest van de fatbike tot leven te brengen. Of het nu gaat om een ontspannen verkenningstocht of een opwindende off-road ervaring, deze elektrische fatbike belooft een op maat gemaakte rit voor avontuurlijke geesten die op zoek zijn naar opwinding en uitdaging.

Het beste LED-licht voor de SUPER73-Z Adventure series

De avonturen hoeven niet te stoppen wanneer de zon ondergaat; de SUPER73-Z Adventure series elektrische fatbike is uitgerust met een krachtige LED-koplamp en achterlicht om zelfs de donkerste routes te verlichten. Met het krachtige LED-licht van de SUPER73-Z Adventure series elektrische fatbike behoud je altijd het beste zicht op je avondavonturen. Hierdoor val je niet alleen beter op voor ander verkeer, maar geniet je ook van een veilige en heldere rijervaring, ongeacht het tijdstip van de dag.

Veerkracht en stopkracht op de SUPER73-Z Adventure series

Maak je klaar voor een optimale rijervaring met de krachtige voorvorkvering van de SUPER73-Z Adventure series elektrische fatbike. Deze geavanceerde vering zorgt voor soepel en comfortabel rijden, zelfs op de meest uitdagende terreinen. Gecombineerd met de beste hydraulische remmen, biedt deze fatbike een ongeëvenaarde remkracht, zodat je in een oogwenk kunt stoppen, ongeacht de snelheid. Geniet van ultiem rijplezier terwijl je met vertrouwen op avontuur gaat, wetende dat je kunt vertrouwen op de uitstekende veerkracht en stopkracht van de SUPER73-Z Adventure.

SUPER73-Z Adventure series FAtBike kopen

De SUPER73-z Adventure uitgelicht

Duik in de wereld van avontuur met de SUPER73-Z Adventure-serie in de opwindende kleur Sandstorm. Laat je betoveren door de opvallende details van deze onverschrokken elektrische fatbike.