S2

Ontdek de wereld van de SUPER73-S2, een prominente toevoeging aan de S-series van SUPER73. Met een keuze uit 5 unieke kleuren, biedt de SUPER73-S2 een ongeëvenaarde rijervaring voor stadsritten, stedelijke avonturen en gedurfde verkenningen, terwijl het is uitgerust met een herkenbaar profiel en comfortabele 2-Up-zitplaatsen.

Specificaties Super73-S2

Actieradius SUPER73-S2

Met een indrukwekkende actieradius is de SUPER73-S2 elektrische fatbike uitgerust met een krachtige batterij die je, afhankelijk van het gebruik, tussen de 64 en 120 kilometer ver kan brengen. Geniet van langere ritten en verken uitgestrekte landschappen zonder je zorgen te maken over het bereik, dankzij de betrouwbare en duurzame batterij van de SUPER73-S2.

Rijmodus SUPER73-S2

Met zijn veelzijdige selectie van 4 snelheden en 4 rijmodi, combineert de SUPER73-S2 elektrische fatbike prestatie met comfort. Dankzij de soepele vering en het dikke zadel geniet je van ultiem rijcomfort, waardoor je moeiteloos de stad kunt verkennen en lange ritten kunt maken met stijl en gemak.

SUPER73-S2 verwijderbare accu

Met zijn opvallende, bovenbuis-geplaatste verwijderbare accu, geeft de SUPER73-S2 elektrische fatbike een stoere en krachtige uitstraling die doet denken aan een motor. De accu, elegant geïntegreerd in het frame, zorgt voor een bereik van 64 tot 120 km, afhankelijk van het gebruik. Door de naadloze integratie voelt de accu van de SUPER73-S2 niet als een losstaand onderdeel, maar als een integraal onderdeel van het ontwerp.

Navigeer met je SMART display op de SUPER73-S2

Verken alle opties met de SMART display van de SUPER73-S2. De SMART display van SUPER73-S2 ontvangt online digitale updates. De SMART display van de SUPER73-S2 leidt je moeiteloos langs de weg met duidelijke instructies. Bovendien kun je eenvoudig schakelen tussen de trapondersteuning modi en je resterende batterijduur en snelheid controleren tijdens je rit.

SUPER73-S2 Fatbike kopen

Ontdek de opwinding van de SUPER73-S2 bij DAS Bikes, dé SUPER73-dealer in Zaandam. Met een uitgebreide selectie en deskundige begeleiding, is DAS Bikes de ultieme bestemming om jouw eigen SUPER73-S2 aan te schaffen. Bezoek vandaag nog DAS Bikes en zet de eerste stap naar jouw volgende avontuur op de SUPER73-S2.

Bekijk de SUPER73-s2 in detail

Verken de fijne details van de SUPER73-S2 en ontdek waarom deze elektrische fatbike van SUPER73 perfect bij jou past.