FLX

De PHATFOUR FLX Fatbike is een indrukwekkende aanvulling op de wereld van off-road fietsen. Met zijn robuuste ontwerp en opvallende kenmerken is deze fatbike een ware krachtpatser die rijplezier naar nieuwe hoogten tilt. Of je nu op zoek bent naar avontuur op ongerepte paden of gewoon wilt genieten van de sensatie van het fietsen door uitdagend terrein, de PHATFOUR FLX biedt de perfecte mix van stabiliteit, grip en prestaties. Laten we dieper duiken in wat deze opvallende fatbike te bieden heeft en ontdekken waarom hij de harten van fietsliefhebbers over de hele wereld verovert.

Phatfour FLX FAtbike Kopen

De PHATFOUR FLX Fatbike is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: groen, geel en zwart.

Specificaties Phatfour FLX

Actieradius Phatfour FLX

Speciaal ontworpen voor de FLX, heeft Phatfour het Direct Drive System ontwikkeld, waardoor de ondersteuning direct beschikbaar is. Dit resulteert in een vlotte en snelle start, en verhoogt het rijcomfort tot een snelheid van 25 km/u. Zoals kenmerkend is voor Phatfour, zorgen de hydraulische remmen van het gerenommeerde merk Shimano voor een uitzonderlijke stopkracht.

De FLX voldoet volledig aan alle EU-normen en is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: zwart, geel en legergroen. Met een indrukwekkende actieradius van maximaal 100 kilometer, een intuïtief display en het Direct Drive System van Phatfour, staat de FLX garant voor een buitengewone rijervaring, ongeacht de omstandigheden.

Rijmodus Phatfour FLX

Met zijn geavanceerde rijstanden biedt de Phatfour FLX een ongeëvenaarde veelzijdigheid die je rijervaring naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar een energiezuinige en soepele rit door de stad of juist volledige controle wilt hebben op ruiger terrein, de diverse rijmodi bieden de mogelijkheid om met gemak en precisie over verschillende wegen te navigeren. Met de Phatfour FLX heb je de vrijheid om je rijstijl aan te passen aan elke situatie en elke rit onvergetelijk te maken.

Veiligheid voor jouw Phatfour FLX

Veiligheid staat voorop bij de Phatfour FLX, en daarom is deze elektrische fiets voorzien van verschillende slimme beveiligingsfuncties. Naast de standaard veiligheidsvoorzieningen is de FLX uitgerust met een handig oog aan het frame, speciaal ontworpen om het bevestigen van een extra slot mogelijk te maken. Deze functie is bedoeld om het dieven moeilijker te maken om de accu te stelen, waardoor je met een gerust hart je fiets kunt achterlaten.

Bovendien is het unieke framenummer niet alleen fysiek op het frame bevestigd, maar ook geïntegreerd in de elektronica van de fiets. Dit betekent dat het framenummer niet kan worden verwijderd, waardoor het moeilijker wordt voor dieven om de gestolen fiets te verhandelen. Deze geavanceerde beveiligingsmaatregelen gelden ook voor diverse andere essentiële onderdelen die op de fiets zijn gemonteerd, waardoor de Phatfour FLX een betrouwbare en veilige keuze is voor elke rit.


De Phatfour FLX In detail