FLB+

De PHATFOUR FLB+ is een revolutionaire elektrische fiets die de grenzen van prestatie, stijl en innovatie verlegt. Met zijn geavanceerde technologie en hoogwaardige componenten biedt deze e-bike een ongeëvenaarde rijervaring. Of je nu op zoek bent naar een efficiënt vervoermiddel voor woon-werkverkeer of gewoon wilt genieten van avontuurlijke ritten in de natuur, de PHATFOUR FLB+ is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met zijn krachtige motor, indrukwekkende actieradius en opvallende design, is deze e-bike een symbool van vooruitgang in de wereld van elektrische mobiliteit. Ontdek de toekomst van fietsen met de PHATFOUR FLB+ en ervaar een nieuwe dimensie van vrijheid op twee wielen.

Phatfour FLB+ Fatbike kopen

Bij DAS Bikes, dé Phatfour dealer van Zaandam, kun je met vertrouwen jouw Phatfour FLB+ aanschaffen. Met een toegewijd team van experts staan we klaar om je te helpen de perfecte elektrische fiets te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek een geheel nieuwe wereld van elektrisch fietsplezier met de Phatfour FLB+.

Specificaties Phatfour FLB+

Actieradius Phatfour FLB+

De Phatfour FLB+ biedt twee accu-opties met verschillende actieradiussen om aan jouw behoeften te voldoen. Met de standaard accu geniet je van een bereik van 45 km, terwijl de long range accu je maar liefst 65 km rijplezier biedt. Ga waar je maar wilt met vertrouwen en gemak, dankzij de indrukwekkende accuprestaties van de FLB+.

Rijmodus Phatfour FLB+

Met een veelzijdige selectie aan geavanceerde rijstanden tilt de Phatfour FLB+ je rijervaring naar een hoger niveau. Of je nu kiest voor een energiezuinige en comfortabele stadsrit of juist volledige controle wenst op ruiger terrein, de diverse rijmodi bieden de mogelijkheid om moeiteloos en nauwkeurig over verschillende wegen te manoeuvreren. Dankzij de Phatfour FLB+ kun je je rijstijl aanpassen aan elke situatie en elke rit transformeren tot een onvergetelijk avontuur.

De doorontwikkelde PHATFOUR FLB+ elektrische fatbike

Phatfour heeft de FLB+ ontwikkeld en vervaardigd als een verbeterde versie van de oorspronkelijke FLB. Dit model is uitgerust met een veerkrachtige hydraulisch gedempte voorvork en een verstelbaar stuur, waardoor je comfortabel en stabiel over diverse terreinen kunt rijden.

De FLB+ is voorzien van een volledig vernieuwd elektronisch systeem, waardoor je nog sneller kunt accelereren en geniet van 9 standen van ondersteuning. Of je nu optrekt of op topsnelheid blijft, de FLB+ zorgt voor een soepele en stabiele rijervaring die je moeiteloos naar elke bestemming brengt.